miercuri, 9 iulie 2008

Lâncezeală

A venit şi multaşteptata vacanţă....dar constat cu uimire că sunt groaznic de plictisită!!! nu am ce face. Pierd vremea toată ziua...mai citesc eventual ceva, dar în rest...nimic!

Cred că e şi o fază din acelea în care obişnuită fiind să fac mereu ceva acum, dintr-o dată, mă trezesc fără o ocupaţie. Ba lucram, ba era facultatea, sesiunea, la un moment dat licenţa...şi acum...nimic!

Aş fi putut să lucrez probabil, dar pentru două luni, din care una aş fi fost mai tot plecată...cine
s-ar fi deranjat? Şi am zis oricum că vacanţa asta nu o să lucrez...dar atunci nu ştiam cât de muuuuult timp o să am la îndemână. Ar trebui să mă bucur probabil, pentru că nu cred că o să mai apuc vreodată o perioadă în care să mă plictisesc...

Aştept să plec la mare!!! de fapt aştept să plec oriunde! Vreo sugestie antiplictiseală?...

6 comentarii:

aLiN spunea...

ca sa nu te plictisesti scrie mai multe articole pe blog :d

Anonim spunea...

ce cuvant urat ai ales pentru titlu :( Sau mi se pare mie?

matzishor spunea...

Acuma nu stiu cat de urat e...dar daca asta era starea de moment, ce era sa scriu? :)

tudor CeMerita.ro spunea...

vai, nici nu mai stiu de cand nu am mai avut vacanta (in care sa ma si plictisesc). profita si fa lucrurile care-ti plac!
prin generala si eu asteptam cu nerabdare sa reinceapa scoala :))

Anonim spunea...

istoria Sibiului pe www.razvanpop.ro

Cosmin spunea...

L-am vazut si eu, e filmul meu preferat. Am ajuns sa ma uit la el cam o data pe luna. Intr-adevar iti poti da seama cam ce gandesc suporterii si eu am mai remarcat in filmul asta si elemente de bildungs-roman si anume maturizarea lui Matt. Pana sa ajunga in Anglia era un balalau. Si cand s-a intors in America, a facut-o total schimbat. Oricum, subiectul asta e mult prea vast ca sa il discutam prin comentarii pe blog.
P.S. cosmin_iftode2000 in cazul in care vrei sa vorbim