vineri, 26 decembrie 2008

Crăciun alb!

A venit Crăciunul!!! Imi place asa de mult perioada asta.

Numai că anul acesta, ca niciodată nu am reuşit să intru în spiritul sărbătorilor decât în momentul în care am ajuns la Sibiu...Bucureştiul parcă e imun la această perioadă...oricâte decoraţiuni luminoase au pus peste tot, oricât au amenajat Oraşul lui Moş Crăciun...lipsea ceva:căldura oamenilor! Odata ce am ajuns aici, parca dintr-o dată mă simţeam altfel. Bucureştiul nu e un oraş în care să te simţi conectat cu oamenii, legat cumva de ei...nu spun că în Sibiu curge lapte cu miere, doar ca ma simt atlfel aici...mai bine...

Si am luat o gramada de cadouri, am si primit cadouri, am facut bradul, care e tare frumos, a şi nins...taaaaare frumos!!!

Ăsta e bradul meu:


În fiecare an am aceiaşi doi pitici: să fie bradul mare şi că nu avem destule decoraţiuni pentru pom. În fiecare an, la fel, ambele se dovedesc a fi nebunii, pentru că nu numai că bradul e imens, dar avem o grămadă de decoraţiuni, pentru că în fiecare an mai cumpărăm ceva şi se tot adună...

Şi îmi place la nebunie să le pun pe toate în brad, unele sunt primite cadou, altele le-am cumpărat, dar fiecare e special pentru mine. Si avem un adevarat ritual de imbodobire: ascultam colinzi, inevitabil ne punem beteala in cap si ne prostim, mancam cam un sfert din bomboanele care vin puse in pom, ne dam cu parerea despre fiecare glob sau ornament unde ar trebui pus...ştiu că e o banalitate şi că poate multă lume face la fel, dar sunt momente calde, frumoase, de care imi aduc aminte mereu cu plăcere.

Şi a venit şi Moşul, cu multe cadouri, am dat şi eu cadouri la prieteni, la familie, lui Tibi. A fost o seară de Ajun foarte frumoasă! Am reuşit să stau cu toată lumea, am şi colindat, am şi povestit, am stat şi la băute, chiar dacă eram, şi încă sunt, răcită moartă ( degeaba i-am zis eu lui Brylu de tratamentul cu vin fiert-de data asta nu a mai mers) m-am simţit bine, chiar foarte bine.

Sper că toată lumea a avut parte de un Crăciun frumos, cu multă bucurie, că au avut cu cine să împartă aceste momente calde şi speciale şi că Moşul v-a adus multe cadouri!

Nu ştiu dacă o să mai scriu ceva anul acesta, aşa că vă urez de acum un an nou fericit, cu multă sănătate, împliniri, iubire, prieteni, şi să fie un an mai bun şi mai frumos decât cel care stă să se încheie!!!

7 comentarii:

Anonim spunea...

ramai acolo

Alex spunea...

Miau-miau , adik Sarbatori fericite (pe pisiceste) :) !

matzishor spunea...

Abia dupa ce am citit postul tau despre Craciun am inteles unde sa raman.... Se pierde ceva, e drept, dar si raman multe care sa ma faca sa fiu asa de Craciun... Sarbatori fericite sau macar, linistite!

matzishor spunea...

@Alex: Miau miau si tie :)

Lavy spunea...

E bine sa mai dai de cineva care mai respecta Craciunul si micile chestii care il fac mai special:P.Frumos blog!

Dianora Ungureanu-Maier spunea...

Si eu am avut un Craciun fain.. :D Tot asa micile chestii gen mersul dupa brad, certuri ca ala nu e frumos.. ca ala e prea mare. Apoi impodobitul :D pe melodia lui Jona Lewie, pusul luminitelor prin casa.. mirosul de scortisoara din vin fiert. Craciun miroase frumos :D

matzishor spunea...

@Lavu: e pacat ca sunt oameni care il lasa sa se piarda...eu una nu am de gand sa las sa se piarda acea magie, sau orice alta magie din viata mea.
Multumesc!
@Dia: totul are un farmec aparte de Craciun, si poate ca ar trebui luata o parte din aceste sentimente si dusa si in alte perioade ale anului.