sâmbătă, 5 septembrie 2009

Îmbătrânesc???

M-a izbit întrebarea asta acum câteva zile, când, fiind la masă cu persoane mai mici decât mine ca vârstă, mi s-a spus că e oarecum evident de ce nu îmi plac anumite locuri sau anumite activităţi, pentru că oarecum am trecut de etapa asta.....Şi, sincer, pe moment, m-am simţit cumva jignită, pentru că nu am decât 25 de ani..dar la câteva zile după, mi-am dat seama că de fapt, eu am trecut prin chestiile astea, am stat pe jos şi în praf al concerte, am povestit cu oameni pe care nu-i cunoşteam şi am băut bere la 2 l după atâţia alţii....cu alte cuvinte am fost şi eu de 20 de ani...dar parcă acum nu mă mai atrage aşa de mult chestia asta.

Şi nu e vorbe de fiţe sau de idei preconcepute, doar ca nu mai am stare aia de spirit în care să mi se pare amuzant că unu îşi dă afară stomacul la vreun concert, sau să stai să bei in parc până la nu ştiu ce oră... Nu judec pe nimeni, doar că parcă acum prefer o simplă plimbare prin parc, sau să stau jos pe un scaun când merg la un concert- bine nu mă aştept să stau jos la un concert rock- şi prefer să beau numai eu din sticlă sau din pahar...

Oh well...se pare că într-adevăr, îmbătrânesc...şi nu doar atât, dar încep să uit cum eram la 18-20 de ani, ce tâmpenii făceam... e oare aşa de trist şi de nasol să înaintezi în vârstă???

Adică sunt şi părţi bune la chestia asta: am job, am banii mei, mă descurc singură...şi parcă uneori era mult mai fain să nu ai nu ştiu câţi bani şi să te distrezi ca nebunul...
Cred că sunt deprimată din cauza asta, poate din cauză că mă gândesc că alte persoane, la 25 de ani au aşa de multe chestii realizate în viaţa lor...şi eu nici măcar nu am terminat cu şcoala încă!!!!

Ştiu că la o adică am numai 25 de ani...dar de pe altă parte..am deja 25!!! nici nu vreau să mă gândesc cum o să fiu când o să împlinesc 26....

So sad...partea asta cu înaintare în vârstă...

7 comentarii:

Shoricika Oana spunea...

Woman, shut up and enjoy every moment of your perfect life!
Data viitoare cand te vad, o sa te pleznesc ptr ce ai scris pe blog :)

matzishor spunea...

Cred ca o sa amana putin mai mult o inatlnire cu tine...:) nu de alta da sa nu ma trezesc cu o palma de soricica pe fatza :P

Tu, eu ma bucur de viata mea, o ador, doar ca uneori ma mai gandesc si la chestiile pe care nu le-am facut inca. Nu-mi spune ca tu nu ai asemenea momente! :)

tash spunea...

oh, well...si cand te gandesti ca unii sunt mai batrani ca tine si nu mai comenteaza atata...se retrag elegant la rulot cu o vadka si un suc de mere si te lasa pe tine sa te zbantui la control si pe alti prieteni in stuf :)))))

Mina spunea...

Indiferent de varsta daca sufletul tau e tanar viata merge mai departe!Anii oricum trec fie ca vrem sau nu.Fii mai optimista viata e frumoasa daca stii s-o traiesti indiferent de varsta.
Apropo...schimb link?

matzishor spunea...

Am avut si eu un moment de slabiciune...sau de mlenacolie...acuma nu mai am timp de asa ceva :P Mi-a trecut :)

Anonim spunea...

Nu, nu îmbătrâneşti: înaintezi în viaţă! Lasă-i pe contabilii încruntaţi să se uite la cifre şi tu bucură-te de ce ai realizat până cum, de ceea ce ai. Nu trebuie să plângi pentru ceea ce s-a terminat, ci să zâmbeşti cu plăcere pentru că s-a întâmplat!

Anonim spunea...

Microsoftcompany web directory.Add Link to seo friendly free general web directory,
reciprocal web directory,featured web directory,regular web directory.www.microsoftcompany.com