duminică, 8 februarie 2009

Plimbare prin Herăstrău

După aproape 6 luni petrecute în Bucureşti, am ajuns şi eu prin Herăstrău şi la Muzeul Satului.

Am profitat de vremea absolut superbă care a fost ieri în Bucureşti şi am ieşit la o plimbare cu doi prieteni în parcul Herăstrău şi prin Muzeul Satului. Foarte frumos şi foarte benefică plimbarea. Era plin de lume, majoritatea pe role sau cu bicicleta-am ajuns la concluzia că ar trebui să îmi iau role( şi eventual să şi învăţ să merg pe ele...) pentru că e chiar păcat să nu profiţi de asemenea vreme.

Păcat că încă nu e înverzit şi înflorit parcul..cred că e superb primăvara şi vara pe acolo. Dar a meritat şi acum.

Muzeul în schimb nu m-a încântat peste măsură. Ştiam că este mult mai mic decât al nostru de la Sibiu, dar nici chiar aşa de mic nu credeam să fie... Adică e aranjat, dar e aşa de înghesuit...nu au morile care le avem noi- şi care sincer sunt superbe- , nu ştiu parcă nu e deloc aceeaşi senzaţie pe care o aveam când mergeam prin muzeul din Sibiu. Şi acuma nu e numai faptul că sunt din Sibiu, e chiar realitatea, până şi bucureştenii care au vizitat muzeul din Sibiu sunt de acord cu asta.

Câteva poze, aşa de amorul artei...

Bordei din judeţul Olt


Moară...


Lacul Herăstrău


Mai sunt multe poze, dar nu are rost să le pun aici. Ideea e că a fost o zi frumoasă şi mă bucur că am ieşit şi eu din casă cu alt scop decât servici, master sau vreun bar.

Untill next time people!

2 comentarii:

Dianora Ungureanu-Maier spunea...

U, si eu am niste poze faine de pe acolo primavara. Atunci e anotimpul meu preferat ca sa vizitez Muzeul Satului, mai ales in luna mai cand totul este de un verde crud!

matzishor spunea...

Astept si eu sa inverzeasca totul, sa fie si flori...