duminică, 19 iulie 2009

Fitze, pitzi si prostie

Nu credeam că o să ajung să spun aşa ceva vreodată, dar uite cum îţi rezeevă viaţa nişte surprize nu tocmai plăcute! Sunt în Sibiu -pentru încă vreo oră şi ceva- şi aseară- fiind sâmbătă, şi Artmania - am ieşit prin oraş. Am fost şi la Artmania, la Nightwish, care au fost puţin dezamăgitori- ca sa aflu mai târziu că asta este părerea generală a publicului- şi la un moment dat să merge m în noua chestie de super fiţe din Sibiu- Palm Beach.

Palm Beach ăsta e un cort pus în incinta ştrandului din Sibiu unde vezi doamne se adună lumea bună ca să fie văzută....Vai de capul lor! când am ajuns acolo nu ştiam dacă să plâng sau sa râd...aveam senzaţia că sunt în "Velvet Goldmine", varianta 2009!!!! Duscrepanţa dintre ideea de cort!!!! şi ţinutele oamenilor de acolo era nu doar imensă dar şi teribil de amuzantă!

Mă uitam le fetele alea de pe acolo, şă ne gândeam şi eu şi prietena cu care eram, cam cât timp dedic ele aspectului fizic şi machiajului şi coafurii îaninte să iasă din casă. Tencuite până în vârful unghilor, cu nişte coafuri îmbuibate de fixativ şi creme şi geluri, pe nişte tocuri care nu le permiteau mişscări prea amble sau prea multe cu buziţele în forma pungă, fetiţele din Palm Beach aşteptau nerăbdătoare băieţelul care să le dea de băut ceva şi să stea pe lângă ele o vreme...

Dacă se poate spune că sunt cumva invidioasă pe fătucile astea, este pentru cantitatea impresionantă de timp care o investesc în a arăta ca nişe păpuşi Barbi. Uneori chiar mi-ar plăcea şi mie să am răbdarea necesară să stau să mă tencuiesc aşa şi să îmi fac vreo freză mai ciudată. Dar din păcate nu am această răbdare şi nici timpul necesar. La mine machiajul durează maxim 30 de minute- şi asta dacă include fond de ten, blush, un machiaj mai interesant al ochilor etc. Că în rest, în 5 minute sunt gata machiată- un dermatograf, un rimel şi un blush şi gata! păi să mă trezesc la 5 ca să fiu gata de plecare la 8??? să fim şi serioşi!

Aşa şi ca să revin. Mai erau şi două animatoare- mă rog eu le spun aşa pentru că erau plantate unde sunt de obicei animatoarele- dar săracele nu prea făceau faţă. Pe lângă rochiţa atât de scurtă de li se vedea funduleţul îmbrăcat în tanga, şi tocurile fenomenale, fetele astea mai aveau şi un sictir pe faţă uneori de numa! şi bineînţeles că nu aveau nicio treabă cu muzica, cu atmosfera sau cu animatul petrecerii. Atâta doar că erau undeva mai sus decât restul lumii şi puteau băloşii la ele indivizii cu maiouri decoltate până la buric...

Cred că am stat maxim 15 minute înauntru şi am ieşit aproape fugind de acolo. Am mai stat afară să o mai aşteptăm pe o prietenă, şi cât am stat noi pe acolo ni se plimbau prin faţa ochilor tot felul de specimene demne de de Atlasul de mitocănie urbană al celor de la Radio Guerilla. Rochiile deveneau din ce în ce mai scurte cu fiecare tipă care intra şi frezele erau din ce în ce mai mai futuriste, şi tipii din ce în ce mai blazaţi....

Ne gândeam că acolo să faci un studiu sociologic, oioioi cât material ai strânge!!! am plecat de acolo şocate şi teribil de amuzate amândouă!

Ce zice lumea că Bucureştiul are fiţe...să vină la Sibui, să vadă fiţa la ea acasă...

Un comentariu:

Anonim spunea...

Sibianca fiind trebuie sa recunosc ca s-a umplut orasul asta de fitze incat nu stiu daca sa ma amuz sau sa plang.
La noi fitzele se numesc, mai nou, "standarde" (wtf?), iar personajele de care ai amintit constituie "lumea buna din Sibiu"...Seriously?