marți, 12 august 2008

Ne ducem naibii!

Am primit o chestie pe mail care m-a lăsat mască: i-a apucat pe români nebunia retrocedărilor cu o asemenea furie de nu se mai uită la ce cer şi nici la ce se dă!

Se pare că Sfinxul, Vf. Omu şi Babele riscă să ajungă împrejmuite de garduri cu sârmă ghimpată, pentru că statului român nu-i pasă nici cât negru sub unghie cui ce dă, atâta timp cât banii ajung în buzunarele care trebuie! Articolul-care poate fi citit aici, cred că e un blog care conţine tot felul de asemenea articole despre tot felul de probleme serioase existente în societatea noastră.

Dar chestia asta sincer, mi se pare absolut de SF! Cum naiba să-i dai unui om de afaceri, sau unui tâmpit, un parc naţional??? Cum să-i dai unuia un MUNTE????!!!! Hai, dai o clădire, dai o bucată de pământ, dar cum naiba să-ţi dea prin cap să dai cuiva un munte??? Nu e vorba că nu înţeleg chestia asta-oricum nu o înţeleg- e vorba de faptul că aşa ceva nu se întâmplă! I-aş împuşca pe toţi imbecilii ăştia care au căcat în loc de minte! Sincer i-aş împuşca, fără nici cel mai mic regret! Ăştia oricum nu au familii cu adevărat, aşa că nu ar avea cine să-i plângă. Chiar nu văd şi cei din conducerea ţării cum se scapă hăţurile din mâinile lor??? Cum le lasă de bunăvoie să le scape doar ca să li se umple buzunarele şi conturile cu şi mai mulţi bani! Şi ce naiba fac cu atâţia bani? Mor cu ei sub saltea!

Nici nu pot fi revoltată de cât de şocată sunt! Sau sunt eu incredibil de naivă şi aşa ceva se întâmplă la fel de natural ca şi respiratul, sau e o chestie care trebuie stopată cât mai rapid şi definitiv! Dacă statul, care teoretic ar trebui să apere interesele celor care i-au ales nu mişcă un deget, atunci asta înseamnă că trebuie să ni apărăm noi? La ce bun să mai avem conducători dacă oricum nu fac absolut nimic?

Jeguri avem în conducere, nu oameni! Să le fie ruşine şi dacă nu le e, sper să apuce să vadă şi reversul medaliei...

2 comentarii:

Brylu spunea...

astia suntem, altii n-avem. cica vor sa faca prin mijlocul retezatului un drum national. niste cretini...

matzishor spunea...

Sunt si altii care probabil ar face ceva daca ar fi lasati de cainii astia de la conducere. Mi se face si scarba de ei!