miercuri, 18 martie 2009

Un sfert de veac

Am ajuns si la varsta de 25 de ani! Trebuia sa vina si asta la un moment dat...Am ales pâna la urmă să fiu veselă de ziua mea! Şi bine am făcut, pentru că am avut o zi excelentă!Mă refer la ziua de ieri, când a avut loc marele eveniment!

Totul a început de dimineaţă, când am prins loc pe scaun în tramvaiul 32!!! Şi asta e lucru mare dimineaţa în 32! Vremea nu a prea ţinut cu mine, da numai asta nu mai conta pentru mine.

Lucrurile au continuat foarte bine pe parcursul zilei, iar seara am ajuns la karaoke. Am tot mieunat noi ca nu am mai fost demult aşa că am zis să le combin puţin! Şi bine am făcut. M-am distrat foarte bine şi a fost foarte fain! Am cântat-adică m-am prostit cu un microfon şi cu nişte versuri, am dansat(deşi în mod normal nu se dansează în Coyote, da nah..), am râs, am povestit...A fost frumos. O sărbătorire chiar foarte frumoasă a zilei mele de naştere.

Nu a fost şi Tibi,din păcate, ca să fie totul aşa cum voiam eu...dar măcar am fost cu oameni la care ţin şi care ţin la mine!

Şi dovezile...:

Aşa arată o persoană fericită!
Teoretic cântam...practic-râdeam! Ca de obicei!


Deci nu eram singura cu gura până la urechi! Cu Dorin, un prieten mai vechi şi drag.


Un mic vals...
In focul dansului!Mai sunt şi alte poze dar astea mi se par cele mai reprezentative.
La mai multe ieşiri din astea!

4 comentarii:

un'A'mic spunea...

La multi aniiiiiiiiii!!!!
Blogosfera saluta prin mine, fericitele posesoare de varsta care cuprinde doua cifre, din care una este 2 iar cealalta 5! :))

25 de ani este o varsta minunata si, asa cum zic de fiecare data, nu te grabi sa o parasesti! Multa fericire si implinirea tuturor dorintelor, mai ales a celor mai ascunse! :D

matzishor spunea...

Multumesc tare mult! si o sa am grija sa imi implinesc toate dorintele...mai ales cele mai ascunse :P

Anonim spunea...

Hei La Multi Ani! Doar am vb la telefon pe 22 martie dar nu mi-ai zis nimic ca o sa fie ziua ta, iar eu stiam de ziua ta, dar imi notasem pe telefonul care l-am pierdut.:P Sa fii iubita si fericita!!!

matzishor spunea...

Mersi!a fost ziua mea pe 17.doar nu era sa te sun de ziua ta si sa iti spun vezi ca a fost ziua mea :P