duminică, 13 aprilie 2008

Febra de sâmbătă seara reloaded...sau nu!

Dinnou sâmbătă seara, dinnou club! Numai că de data asta experienţa a fost groaznică! Muzica a fost oribilă, lumea e din ce în ce mai proastă şi atmosfera nu mi-a plăcut deloc. Am ajuns destul de târziu în Liquid şi mă gândeam că după vreo oră,aşa, o să schimbe muzica, o să fie mai aerisit... wrong thought! Nu s-a schimbat nici muzica şi nici măcar nu a devenit mai bună, ba din contră, era din ce în ce mai proastă. Nici nu puteia dansa, nici nu te auzeai cu lumea...groaznic!

Şi ca să fie tabloul complet, evident că nu au lipsit creaturile "de club"... De data asta, pot spune sincer că m-au dezamăgit fetele! Groaznic îmbrăcate, cu o atitudine jenantă...Anyway...

Şi evident că erau şi indivizii pe acolo... Şi cred că aseară am reacţionat cel mai dur la "atacurile" unui tip: stăteam pe o canapea, la poveşti cu o prietenă şi când să mă întorc spre bar, mă trezesc în faţa mea cu un cap chel şi cu o pereche de ochi injectaţi de băutură. M-am speriat în asemenea hal că am şi ţipat şi l-am mai şi împins aproape pe individ! Ăla da refuz!

Sincer nici cu cred să mai merg prin Liquid prea curând-prea e ţigănie de la o vreme-. Aştept cu nerăbdare deschiderea noului club-în locul fostului CARO- care am înţeles că are cel mai performant sistem de aerisire...dacă tot nu-ţi place muzica măcar să respiri în voie!

Până atunci-adică pe 1 mai- o să stau cuminţică pe acasă, sau o să mă rezum la localuri liniştite sau poate chiar la statul acasă.

2 comentarii:

Anonim spunea...

fantastic...extraordinar ce ti se petrece!!!

matzishor spunea...

nu ştiu dacă eşti ironic(ă) sau nu, dar nu cred că pe un blog trebuie să scri chestii extraordinare. sunt curioasă dak ai blog...