duminică, 21 septembrie 2008

Încă trăiesc!

Mda..a trecut cam multişor de când nu am mai dat niciun semn pe blog şi nu pot spune că există motive suficient de bune pentru asta. Mă rog, ar putea fi faptul că m-am mutat la Bucureşti şi că a durat până m-am acomodat, sau că am avut examenele de master....dar tot puteam să scriu şi eu ceva.

Ah well, acuma dacă tot m-am apucat de scris, tre să spun că am o groază de chestii de spus.

Aşa...cum spuneam, m-am mutat la Bucureşti. Dar înainte de mutare am fost la nunta unei bune prietene şi totodată foste colege de facultate, nuntă care a fost absolut superbă! Mireasa a fost incredibil de frumoasă, ca toate miresele de altfel, iar atmosfera a fost de milioane. Dansul de deshidere a fost melodia din " Familia Bundy"-Love and marriage- nu se aştepta nimeni la aşa ceva! Am furat şi mireasa-noi, în sensul de foştii colegi de facultate ( de fapt colegele de facultate, că băieţii erau soţi, logodnici, prieteni de-ai noştri) şi am mers la Hanul din Bătrâni! A fost tare frumoasă şi partea asta. Îmi dau seama că poate sună ca o compunere de clasa a IVa treaba asta, dar chiar a fost frumos, mai ales că era şi ultima mea seară în Sibiu şi, implicit şi ultima seară cu Tibi...a fost trist la un moment dat, dar ştiam, şi ştiu şi acum, că am făcut o alegere care implica această plecare.

Şi sunt aici de 2 săptămâni deja, am apucat să mă şi plimb puţin prin Bucureşti, am văzut unele locuri pe care voiam neapărat să le văd, am mers la teatru, la plimbare, prin cafenele... Stau undeva în Drumul Taberei într-o zonă foarte liniştită, cam departe de centru, dar măcar am autobuze şi trolee directe până în centru, şi metroul e la câteva staţii de autobuz de mine. Am dat şi examenele de master-3 la număr- a fost un calvar, pentru că le-am dat pe toate în aceeaşi zi. Mâine o să aflu rezultatelela unul dintre ele şi marţi la celălalt. La al treilea am aflat deja, dar oricum nu am de gând să rămân acolo.

Îmi place Bucureştiul, chiar mă simt bine în oraşul ăsta, chiar dacă marea majoritate a prietenilor mei nu îl suportă din cauza nebunie, a agitaţiei şi a traficului infernal şi poate şi din cauza oamenilor de aici. Cu traficul recunosc că e nebunie, îmi ia cam 3o de minute să ajung de acasă până la facultate cu autobuzul-dacă nu e aglomerat şi aproape o oră la orele de vârf. Practic trebuie să-mi modific oarecum programul pentru a putea ajunge la timp peste tot. Până acum nu am reuşit, dar am toată încrederea că la un moment dat o să mă obişnuiesc.

O să mai pun o postare sau două despre câteva chestii interesante-în sens pozitv dar şi negativ- despre experienţa Bucureşti...so keep reading!

Niciun comentariu: