luni, 5 mai 2008

Să ne trăiască bărbaţii

După ce atâta vreme s-au simţit nedereptăţiţi şi oropsiţi-mai ales în luna martie- uite că de anul trecut au şi ei ziua lor!

Azi e ziua bărbaţilor! La mulţi ani dragilor! Hai că meritaţi şi voi o zi în care să vă sărbătoriţi.
Trebuie să i se mulţumescă aici berii Bergenbier, că doar echipa de acolo a avut ideea, ideea care se pare că va fi votată pentru a deveni lege!

Well, now that is something! O să fie prin lege decretată ziua de 5 mai ca fiind ziua bărbatului şi dicâte am înţeles o să fie şi zi liberă, atât ziua asta cât şi 8 martie.
Ca şi când nu era destule zile libere, date aşa, în dorul lelii, o să mai fie libere încă 2! Deh acuma noi să fim sănătoşi, că de restul ne facem griji mai încolo.

Dar oricum cred că e o premieră toată povestea asta: decretarea unei zile a bărbatului printr-un produs, şi acea decretare să fie apoi votată ca lege şi implementată ca atare.

Se pare că dinnou, the men save the day: adică dacă până acum de 8 martie nu era liber, de acum încolo o să mai tragem un grătar şi de ziua femeii, şi peste vreo două luni, aşa, mai tragem unul de ziua bărbatului. O să pice numai bine după grătarul şi bericica de pe 1 mai...

Dar să nu uităm esenţialul: să ne trăiscă bărbaţii!!!

Niciun comentariu: